Anne Ambting

In april 2020 ben ik afgestudeerd aan THIM van der Laan. Met mensen werken geeft mij veel plezier. Ik vind het belangrijk om samen naar een doel te werken. Doordat iedereen verschillend is en elke klacht anders is, blijft het keer op keer een uitdaging om de juiste behandeling te vinden. Dat maakt het werk als fysiotherapeut ook zo interessant!
Stilzitten is voor mij geen optie. In september 2020 ben ik begonnen aan de masteropleiding kinderfysiotherapie. De keus voor deze specialisatie was geen verrassing. Mijn affiniteit met kinderen is groot. Op mijn 16e ben ik begonnen met het trainen van jonge keepers op het voetbalveld en tijdens mijn studie tot fysiotherapeut gaf ik zwemles aan kinderen.

Kinderen maken het werk nog leuker. Ze zijn eerlijk en oprecht en staan open voor leren. Ik vind het een uitdaging om kinderen te helpen met de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Samen ontdekken wij de mogelijkheden. Iedereen is ergens goed in en je hoeft niet alles te kunnen, als je maar kan wat je graag wil doen!
De opgedane kennis in mijn opleiding kan ik gelijk toepassen in de praktijk. Hierdoor zal ik mijn werkzaamheden op het gebied van kinderen constant uitbreiden. Het eerste jaar van de opleiding richt zich voornamelijk op het kind in ontwikkeling en de schoolleeftijd. De aankomende tijd zal ik voornamelijk kinderen behandelen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar.
 
Zelf verdedig ik elk weekend het doel voor mijn voetbalteam. We gaan vol voor de winst, elke zondag weer.

Top