MAATREGELEN MET BETREKKING TOT HET CORONAVIRUS

Als zorgverlener volgen wij de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. Vanaf 1 mei mogen wij de zorg op de praktijk en bij u aan huis weer opschalen. Daarnaast behandelen/begeleiden wij patiënten ook op afstand met adviezen en oefeningen. Wij richten ons op patiënten met klachten aan houdings- en bewegingsapparaat, waarbij wij screenen, behandelen en adviseren, zodat de huisarts ontlast wordt.

Wij hebben onze praktijk inrichting aangepast conform de richtlijnen van onze beroepsgroep. Wij reinigen aanraakvlakken met regelmaat, zorgen voor extra ventilatie en aan het einde van elk dagdeel wordt de ruimte extra schoongemaakt met desinfectans. Wanneer het tijdens de behandeling niet mogelijk is anderhalve meter afstand te houden, maken wij gebruik van mondkapje, handschoenen en zo nodig een beschermende bril.

Wat verwachten wij van u:
• Wij vragen u een nieuwe afspraak zoveel mogelijk telefonisch te maken.
• Wij vragen u geen afspraak te maken of anders de afspraak te annuleren als u verkoudheidsklachten, benauwdheid of koorts heeft of deze klachten in de afgelopen 24 uur hebt ervaren. Wij vragen u ook niet te komen als huisgenoten of gezinsleden deze klachten hebben of als u in de afgelopen 14 dagen in contact bent geweest met iemand waarbij corona is vastgesteld.
• Heeft de betrokken behandelaar twijfels over uw gezondheid, dan zal hij of zij u verzoeken de praktijk te verlaten. Dit vinden wij uiterst vervelend, maar deze maatregelen zorgen ervoor dat we het risico op besmetting verkleinen. Wij vragen daarvoor uw begrip.
• Wij vragen u vriendelijk kort van te voren aanwezig te zijn. Dit om het aantal mensen in de wachtruimte te beperken. Om dezelfde reden vragen wij u zoveel mogelijk alleen naar de praktijk te komen.
• Wij vragen u een groot (bad)laken mee te nemen.
• Bij binnenkomst in de praktijk verwachten we dat u uw handen ontsmet bij de desinfectiezuil.
WIJ VERZOEKEN U VRIENDELIJK OM EEN MONDMASKER TE DRAGEN WANNEER U ONZE PRAKTIJK BINNEN KOMT.

Bij vragen kunt u de praktijk bellen: 0314-651936.
Bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken.
Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Top